Boek nu ons Charles Dickens arrangement

Het Charles Dickens Arrangement van Spijkvoorde biedt u alle comfort om volop te genieten van het 25ste Dickensfestijn. Op zaterdag 17 en zondag 18 december komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van de Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, Christmas Carol singers tot kantoorklerken.

Rond dit Dickensfestijn biedt Gastenboerderij Spijkvoorde een compleet verzorgd arrangement. Een heerlijke locatie met uitstekende verzorging, een prachtig evenement, kerstsfeer in de binnenstad. Zo kunt u de dag volledig benutten en onbezorgd genieten van dit unieke festijn in historisch Deventer.

3-daags Charles Dickens arrangement

Incl. viergangen diner in de oude binnenstad, €179,50 p.p.

spijkvoorde-foto-dickens-3-daags-arrangement-salland-marketingWilt u een heerlijk kerstweekend beleven? U wordt hartelijk ontvangen met een warme chocomel met Deventer koek bij onze Finse speksteenkachel in de oude boerderij. Geniet ’s avonds van een uitgebreide happerij en huisgemaakte soep. Na een goede nachtrust en een uitgebreid Dickensontbijt gaat u naar Deventer en waant u zich terug in de tijd. Ervaar de geur van punch, huizenhoge kerstbomen en prachtig gerestaureerde panden in de Walstraat. U heeft ruim tijd voor alle overige kerstmarkten en bezienswaardigheden.

 • Ontvangst met warme chocomel met slagroom en Deventer koek;
 • Twee overnachtingen in een luxe tweepersoonskamer in ‘het Achterhuis’ met eigen sanitair;
 • Vrijdagavond huisgemaakte soep met stokbrood en lekkere hapjes;
 • Twee maal ontbijt;
 • Opgemaakte bedden, handdoeken;
 • Zaterdagavond een viergangendiner bij restaurant Theater Bouwkunde (Bib Gourmand vermelding).

Voorwaarden Dickens Arrangement
3-daags verblijf in het weekend van 17-18 december 2016 * aankomst vrijdag 16 december * prijs per persoon bij een tweepersoonskamer * inclusief toeristenbelasting * Gereserveerde tafel bij Bouwkunde * onder voorbehoud van beschikbaarheid *

 • Deventer Kerststad
  Op zaterdag 17 en zondag 18 december komen ruim 950 personages van Charles Dickens tot leven in de Walstraat in Deventer. Een unieke beleving want u loopt tussen de karakters uit de beroemde boeken van de Engelse schrijver. Dickensfestijn Deventer lees hier alle actualiteiten.
 • Koopzondag
  Op zaterdag en zondag zijn alle winkel (antiek, brocante en andere originele winkels) in de binnenstad geopend tot 17:00 uur.
 • Markt Brink: Op zaterdag 17 december is de wekelijkse warenmarkt op de Brink en op zondag 18 december is er een markt in kerstsfeer.
 • Grote kerk kerstmarkt: Van donderdag 15 t/m zaterdag 17 december is de jaarllijkse kerstmarkt in de Grote of Lebuinuskerk. Open: do 14-21 uur, vr 10-21 uur en zat 10-17 uur. Toegang 3,00, tot 12 jaar gratis (Grote kerkhof, ingang onder de toren)
 • Kerstbrocante: Op 17 en 18 deember vindt een antiek- en brocantemarkt plaats in de Oude Mariakerk (Nieuwe Markt 35) van 10-17 uur. Toegang €1,00
 • Kerstconcerten: Op zondagmiddag 18 december vinden gratis toegankelijke concerten plaats in de Broederenkerk (Broederenstraat 18) en de grote of Lebuiniuskerk (grote Kerkhof, ingang onder de toren) met deelname van koren en muziekverenigingen uit Deventer en omgeving.

Tweedaags Arrangement €110,00 per persoon

spijkvoorde-foto-dickens-3-daags-arrangement-salland-marketingBegin het Dickensfestijn op de Sallandse Hoeve Spijkvoorde. U wordt hartelijk ontvangen bij onze Finse Speksteenkachel met warme chocolademelk met slagroom en Deventer koek. Geniet van verse soep en een hapjesbuffet. Na een goede nachtrust en een speciaal Dickensontbijt gaat u naar de binnenstad van Deventer om het Dickensfestijn en allerlei kerstfestiviteiten in historisch Deventer te ervaren.

 • Ontvangst met warme chocomel met slagroom en Deventer koek;
 • Eén overnachting in een luxe tweepersoonskamer in ‘het Achterhuis’ met eigen sanitair;
 • Vrijdagavond huisgemaakte soep met stokbrood en lekkere hapjes;
 • Zaterdagochtend Dickens ontbijtbuffet;
 • Opgemaakte bedden, handdoeken.

Voorwaarden Dickens arrangement.
2-daags verblijf in het weekend van 17-18 december 2016 * aankomst vrijdag 16 of zaterdag 17 december * prijs per persoon bij een tweepersoonskamer * inclusief toeristenbelasting * onder voorbehoud van beschikbaarheid *