Retraite op inspiratielocatie Spijkvoorde

Een retraite stimuleert mensen om tijd te nemen om antwoorden op levensvragen in zichzelf vinden. De natuurlijke omgeving is een oase van rust en inspireert. Met een lifebreak creëer je een rustmoment voor jezelf. Je neemt een pauze om even los breken uit de waan van werk, gezin en alle andere hectiek in je leven. Waardoor je dichter bij jezelf komt en weer leeft vanuit rust en ontspanning. Je staat stil bij wat je gelukkig maakt. En wat voor jou echt belangrijk is. Je krijgt tijd om alles op een rij te zetten. Zodat jezelf vormgeeft aan jouw leven. Bijvoorbeeld wanneer je wilt bezinnen.

Eendaagse

Eendaagse

Eendaagse

Sta open en ontspan. Met volledige aandacht, ontspanning in de natuur en een boeiend gesprek. Een originele methode voor verdieping en bezinning.

Wij maken gebruik van oefeningen uit wandelcoaching, loopbaancoaching, systemisch werk, creatieve opdrachten en methodes uit verschillende disciplines. Mogelijkheden;

 • Voorjaar: Ontwapenend communiceren
 • Najaar: Visionboard
 • Voor- en najaar: Meditatieve wandelingen

Lifebreak retraite

Lifebreak retraite

Wat is jouw wens voor 2020?

Kies voor wat jij belangrijk vindt en doe dat wat je vreugde en voldoening geeft? Verdiep je in jouw wensen tijdens de lifebreak Visioning.

Wij gaan stap voor stap het toekomstscenario verkennen dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met elkaar kijken bewust worden van waar je plezier in hebt. Je maakt je eigen visionboard. Wanneer langzaam een beeld ontstaat waar je ja tegen zegt, dan gebeurt er iets opmerkelijks. Namelijk dat je ineens helder voor ogen krijgt welke keuzes horen bij dat toekomstbeeld.

SEE IT – FEEL IT – BELIEVE IT!

Individuele retraite

Individuele retraite

Individuele retraite; ruimte voor jezelf

De locatie biedt rust en privacy. Naast rust, is bewust stilstaan bij jouw behoeften en afstemmen op wat bij je past, een krachtige manier om je blik op de toekomst te richten.

Tijdens een intake stellen wij een programma op maat in overleg samen. Wat is jouw vraag en wat heb je nodig? Het roer weer in handen te nemen? Of je roer omgooien? Met lifebreak krijg je een retreat met professionele begeleiding. Geef jezelf de tijd om stap voor stap te ontdekken wat voor jouw werkt. Overnachting in een luxe kamer en ontbijt is inbegrepen.

Ik kan beter onderscheid maken wat bij mij hoort. Dat geeft rust.

 • Wat een positieve, fijne, rustgevende en tegelijkertijd motiverende dagen! Ik kwam er wat zwaar aan, met mijn hoofd vol gedachten en verwachtingen. Door de focus op het positieve, maakte dat ik van dat zware gevoel af kwam. Ook vond ik het ontspannen dat we aan het werk werden gezet met verschillende oefeningen. Na deze week voelde ik me een stuk lichter en nu nog steeds!
  Lies, Amersfoort Lifebreak midweek
 • Sinds de lifebreak heb ik een betere relatie met mijn dochter. Wat een inzicht gaf TA met welke relatie dan ook en duidelijkheid over hoe je uit die patstelling of driehoek moet komen! Direct toegepast toen ik thuis kwam.

  Franca, Heerhugowaard Individuele retraite
 • Een heerlijke week voor mezelf, die me meer inzicht heeft gegeven in wie ik ben en wat ik wil. Vooral de onderwerpen 'authenticiteit' en 'de rode draad' vond ik interessant. Daarmee heeft de week mij ook rust gegeven. En ik heb heerlijk gegeten. De locatie is top!*****

  Marloes Lifebreak midweek
 • Mijn baan had ik opgezegd en ik wilde nu echt kiezen voor een andere baan. Eindelijk heb ik nu de baan die bij MIJ past door stil te staan bij mijn wensen en kwaliteiten en waardoor het steeds misging in mijn andere banen. Het programma was met zorg samengesteld waardoor ik de inhoud niet alleen cognitief heb verwerkt, maar ook doorvoeld & beleefd. Wat een fijne accommodatie en een rustgevende en veilige omgeving. Als ik alles na-beleef is er een hele bewustwordingsverandering tot stand gekomen. Jacquelien nog bedankt voor je tip om te beginnen met één natuurlijke kwaliteit onder de loep nemen.

  Gilles, Deventer Lifebreak midweek
 • De lifebreak heeft mijn leven een echte reset gegeven. Echt een aanrader voor iedereen die is vastgelopen! De persoonlijke aandacht, openheid en goede begeleiding zorgt voor diepgang en zingeving. De thema’s hebben mij geholpen weer dichter bij mezelf te komen. Ik vind het een goeie mix van sessies en ontspanning. Door de waardevolle inzichten gegeven heb ik een doorbraak in de waan van mijn leven gerealiseerd.

  Marjolein, Heemstede Lifebreak midweek
 • Ik heb weer focus op mijzelf en ben op een gezonde manier losgekomen.Sinds de lifebreak maak ik meer ruimte voor mezelf. Lifebreak bracht me dat ik mijn kind vrijer laat, in het belang van ons beiden. Dit heeft echt iets verandert in mezelf. Het was daarnaast goed door weg te gaan, te zien hoe ze het thuis redden zonder mij. De begeleiding was professioneel. Met name de vragen die me lieten nadenken vond ik inzichtgevend en ook de vormen van oefeningen. Ik voelde me erg op mijn gemak. Ik mocht 'zijn'. Bedankt daarvoor.

  Irene, Rotterdam Individuele retraite
 • Met ongekende levensvreugde kwam ik uit deze retraite, klaar voor een nieuwe betekenisvolle periode. Ik weet weer waar ik voor wil staan! De rust, het plezier, de inspiratie, verbinding met jezelf en je groepsgenoten maken het een onvergetelijke ervaring, die diepgaand en blijvend doorwerkt.

  Robert, Amersfoort Retraiteweekend

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Verblijf in Salland op Spijkvoorde bij Deventer 52.265244, 6.245411 Spijkvoorde - anno 1399Croddendijk 10, 7434PN, Lettele (Route)
Contact

Zijn we niet bereikbaar? Stuur ons een e-mail en we nemen zsm contact op.

Not readable? Change text. captcha txt